Google+

Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Proizvodi > Proizvodi > Veterinarski proizvodi > Vet Diet Psi > Rehydration Support Mačka/Pas

Rehydration Support Mačka/Pas

Rehidracija - Intenzivna njega

Rehidracija - Mačke i psi stariji od 6 mjeseci
Rehydration Support Mačka/Pas
Pakiranje Rehydration Support Cats/Dogs

REHYDRATION SUPPORT ELECTROLYTE INSTANT je dodatak prehrani za pse i mačke koji se preporuča u slučajevima poremećaja resorpcije crijevnog sustava i dehidracije organizma. Ovaj dodatak prehrani sadrži visoku koncentraciju elektrolita uz visoki stupanj probavljivosti.

Trajanje hranjenja:

Koristiti prema preporuci i mišljenju veterinara.


    Balans elektrolita
Balans elektrolita

Rehydration Support Instant Diet je formula koja je u obliku praha, miješa se sa vodom i služi za nadomještanje elektrolita u slučajevima stanja dehidracije pasa i mačaka. Razine natrija, klora i drugih elektrolita su u balansu kako bi se osigurala pravilna rehidracija ugroženog organizma.

Dodatne informacije:

Rehydration Support Instant Diet je pripravak za primjenu na usta, prah koji se pomiješa sa vodom - jednostavna primjena - niski trošak - nadzor kod konzumacije je potreban samo u slučaju da životinja ima problema kod uzimanja tekućine ili nije potpuno čiste svijesti - daje se životinji na neinvazivan način.

Instant
Veličina pakiranja: 15.0 x 29 g u kutiji

Preporučene dnevne količine:
Voda treba biti dostupna u svakom trenutku

Težina Volumen vrećica (29 g)
životinje ml otprilike
2 kg 175 1/3
4 kg 300 1/2
5 kg 350 2/3
10 kg 600 1
15 kg 750 1
20 kg 900 2
25 kg 1050 2
30 kg 1200 2
35 kg 1350 3
40 kg 1500 3
45 kg 1650 3
50 kg 1800 3
55 kg 1950 4
60 kg 2100 4

Podsjećamo vas na važnost praćenja tjelesne kondicije vašeg psa i redovite posjete veterinaru.

Pogledajte tjelesnu kondiciju
Sastojci
SASTAV: maltodekstrin(86%), kalijev klorid, natrijev klorid(2%). ADITIVI (po kg): Prehrambeni aditivi: - Tehnološki dodaci: Natrijev citrat (3,4%). ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine: 5% -Sirova ulja i masti: 0% - Sirovi pepeo: 4,5% - Sirova vlakna: 0%- Vlaga: 4% - Natrij 1%.
Tablica analize Iznos
Pepeo (%) 8.8
Metabolizirana energija (izračunato prema NRC85) (kcal/kg) 3052.0
Vlaga (%) 4.0
Ekstrakti bez dušika (NFE) (%) 82.2
Bjelančevine (%) 5.0
Škrob (%) 82.2
Minerali Iznos
Klor (%) 2.5
Bakar (mg/kg) 15.0
Kalij (%) 1.3
Natrij (%) 1.6