Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Pure Feline

Pure Feline

Royal Canin već dugo postavlja mjerila na polju nutricionizma mačaka, a sada se više nego ikada približio specifičnim potrebama mačaka. 
Kao i njeni rođaci u divljini (leopard, links, puma...) i Felis catus je mesožder. Mesožderima osnovu prehrane čine proteini i moraju unositi u organizam esencijalne hranjive tvari kako bi održali zdravlje. Neke od tih esencijalnih hranjivih tvari su taurin, arahidonska kiselina i vitamin A, a mogu se naći u izvorima životinjskog porijekla (piletina, meso patke ili ribe npr.). 
Kvaliteta dlake, kondicija i tjelesna težina uvjetovani su kvalitetom hrane koju nudimo mački. Nepravilna prehrana može imati ozbiljne posljedice na zdravlje mačke!