Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Proizvodi > Proizvodi > Proizvodi za mačke > Pretraživač proizvoda za mačke

Pretraživač proizvoda za mačke

1. Odaberite dob vaše mačke

kitten
|
0 tjedan(a)
|
10 godina(e) +
cat

3. Specifične potrebe

Ako vaša mačka ima različite specifične potrebe, molimo da odaberete najvažniju.

Nema posebne potrebe
Koža i dlaka
Oralna higijena
Nakupine progutane dlake - Hairballs
Kontrola težine , Prekomjerna težina
Osjetljivost probavnog sustava
Kontrola težine
Uglavnom život u kući
Izbirljiv
Skotnost i dojenje
Rast
Skotnost i dojenje, Izbirljiv

4. Odaberite njen specifični način života

Indoor
Indoor
Outdoor
Outdoor
Indoor & Outdoor
Indoor & Outdoor

5. Je li vaša mačka sterilizirana?

Da
Ne