Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Proizvodi > Proizvodi > Proizvodi za mačke > Feline Health Nutrition Wet - mokra hrana za mačke

Feline Health Nutrition Wet - mokra hrana za mačke

Feline Health Nutrition Wet - mokra hrana za mačke

Serija proizvoda FELINE HEALTH NUTRITION mokre hrane je odgovor izazovu zdrave prehrane i plod dugogodišnjeg iskustva Royal Canina u području prehrane mačaka.

Kao i uvijek, naša se inovacija temelji na našoj povijesnoj filozofiji: mačke prije svega. Danas, serija FELINE HEALTH NUTRITION nudi hranu u obliku moussea ili komadiću u umaku ili želeu, koji su zamišljeni tako da udovolje specifičnim nutricionističkim zahtjevima i potrebama pojedinih mačaka. Program Health Nutrition donosi dugoročne koristi Vašoj mački.