Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Proizvodi > Proizvodi > Proizvodi za mačke > FBN - hrana za čistokrvne pasmine mačaka

FBN - hrana za čistokrvne pasmine mačaka

FBN - hrana za čistokrvne pasmine mačaka

U području prehrane mačaka Royal Canin oduvijek je vodio računa o raličitim parametrima po kojima se mačke razlikuju: dob, način života, posebne potrebe… U proteklih 10 godina Royal Canin je kroz razvoj niza proizvoda za čistokrvne pasmine mačaka dodao novu dimenziju svojoj viziji izvrsnosti. Perzijska, sijamska, maine coon, britanska kratkodlaka… sve su to jedinstvene pasmine mačaka i sve zaslužuju jedinstvenu hranu. Zahvaljujući velikom znanju i bliskom partnerstvu s cijelom mrežom uzgajivača, program istraživanja i razvoja u Royal Caninu pokrenuo je posebno stvorenu liniju hrane posebno prilagođenu karakteristikama pojedinih pasmina.