Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Pravne obavijesti i uvjeti korištenja

Podnožje stranice

Legal Notices

Pravne obavijesti  i uvjeti korištenja

 

1 – Urednik internet stranice

Vlasnik internet stranice je tvrtka ROYAL CANIN S.A.S., kapital tvrtke iznosi: 31 266 547,50 €. Tvrtka jeregistrirana u Nîmes-u, matični broj tvrtke je: B 700 200 983, VAT broj:FR61700200983, središte tvrtke nalazi se na adresi: RN 113 – 650, avenue de laPetite Camargue - 30470 AIMARGUES - 04.66.73.03.00. 

Urednik i administrator Internet stranice je tvrtka:

Royal Canin Ljubljana d.o.o.

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija

Email: informacije@royalcanin.com

Tel: 385 1 670 05 11

 

Za pohranu informacija zadužena je  tvrtka Colt(Paris CRO B402628838): http://www.colt.net/fr/fr
Colt’s Address - 25 rue de chazelles – 75849 Paris – Cedex 17 – 01.70.99.55.00

Korisnike - posjetitelje ove internet stranice želimo obavijestiti o slijedećem (navedeno u daljnjem tekstu):

2 –Korisnici stranice

Korisnici ove internet stranice trebaju primiti na znanje da su potrebne određene vještine te odgovarajuća tehnička oprema kako bi pristup informacijama na ovoj stranici bio moguć. Korisnik ove stranice  "www.royalcanin.com.hr"potvrđuje da sustav koji koristi nije opterećen virusima i da funkcionira bez smetnji. Korisnik također potvrđuje da je primio na znanje sve navedeno u ovoj obavijesti te da će poštivati navedene odredbe.

3 – Dostupne informacijei usluge

Svrha stranice "www.royalcanin.com.hr"je da pruža informacije i usluge javnosti. Dio sadržaja i usluga koji se nude na "www.royalcanin.com.hr" mogu biti osigurane preko eksternih servisa kojima se može pristupiti direktno sa ove stranice ili preko hiperlinkova. Korisnik ove stranice prima na znanje da sadržaj dostupan preko hiperlinka spada pod odgovornost pružatelja usluge na dotičnom hiperlinku. 
  

4 – Korištenje informacija

Urednik ne može jamčiti dai nformacije objavljene na ovoj stranici ne sadrže grešku. Odgovornost je ekskluzivno na korisniku da informacije koje pronađe na "www.royalcanin.com.hr" koristi prema svojoj procjeni. Posljedično tomu "Royal Canin"preporuča da provjerite informacije prije donošenja odluka.
 

5 – Sadržaj

Sav sadržaj (tekstovi, audio i video zapisi, slike) koji se nalazi na stranici "www.royalcanin.com.hr"je ekskluzivno vlasništvo tvrtke "Royal Canin" i osiguravatelja usluga povezanih sa tvrtkom. Svako kopiranje, reprodukcija i distribucija sadržaja koji se nalazi na stranici "www.royalcanin.com.hr" u bilo koju svrhu osim osobnog korištenja, u djelu ili cijelosti je zabranjeno. Nepoštivanje ove odredbe povlači civilnu i kaznenu odgovornost.

 

6 – “Royal Canin” ime ilogo

Striktno je zabranjeno reproducirati “Royal Canin” ime, logotip i "www.royalcanin.com.hr"samostalno ili u kombinaciji u bilo kojem smislu bez prethodnog dopuštenja koje izdaje "Royal Canin".
Ime i logotipovi registrirani su u Patentnom uredu.

7 – Hiperlinkovi

Svaka kreacija hiperlinka (hypertextlink) na "www.royalcanin.com.hr" je zabranjena ako ne postoji pisana dozvola odstrane tvrtke “Royal Canin”. Postojanje hiperlinka sa stranice "www.royalcanin.com.hr"  prema nekoj drugoj stranici ne podrazumijeva potvrđivanje valjanosti sadržaja na toj stranici od strane tvrtke “RoyalCanin”.

 "Royal Canin" ne preuzima odgovornost za sadržaj – podatke, mišljenja i preporuke trećih osoba.

Nadalje, "www.royalcanin.com hr" može biti povezan hiperlinkom na druge stranice bez spoznaje o toj  činjenici. "Royal Canin" ne autorizira ovakvo povezivanje i odriče se svake odgovornosti za informacije prezentirane na tim stranicama. "Royal Canin" ne snosi odgovornost u slučaju tužbe i procesa koji može proizaći između partnera i korisnika. 

Partneri snose isključivu odgovornost za poštivanje propisa koji se povezuju sa uslugama koje se nude korisnicima-kupcima, posebno što se tiče poštivanja zakona i propisa povezanih sa prodajom na daljinu, zaštitom potrošača, lažnim oglašavanjem, cijenama i autentičnošću proizvoda. 

8 – Sigurnost podataka

Stranica "www.royalcanin.com.hr"je registrirana kod Nacionalne komisije za informacijske tehnologije i prava  (National Information Technology and RightsCommission [the National Data Protection Authority] (CNIL – France)). U skladu sa francuskim zakonom n° 78-17 od 6. siječnja 1978 godine, korisnici su obaviješteni da se njihovi osobni podaci mogu koristiti u komercijalne i administrativne svrhe. S podacima može upravljati tvrtka "RoyalCanin", ali i bilo koja druga tvrtka koja pripada grupi kojoj pripada i tvrtka  "Royal Canin" te partneri vezani ugovorom i/ili komercijalni partneri.

Podaci označeni zvjezdicom (*)su obavezni, ukoliko ih korisnik ne upiše, određene usluge neće moći koristiti.

Korisnik ima pravo s obzirom na okolnosti zatražiti pristup tim podacima, uz utemeljen razlog ima pravo protiviti se uporabi tih podataka u marketinške svrhe, ima pravo i tražiti ispravke, dodavanje određenih podataka, obnavljanje podataka, blokiranje ili uklanjanje netočnih podataka na način da pošalje dopis tvrtki "RoyalCanin" na slijedeću adresu:  RoyalCanin S.A.S., 650 avenue de la Petite Camargue, 30470 Aimargues.

9 – Kolačići - Cookies

Korisnike informiramo da se prilikom povezivanja na stranicu "www.royalcanin.com.hr" i tijekom pregledavanja stranice na njegovo računalo ne pohranjuju kolačići – cookies.osim u slučaju određenih usluga koje se mogu nuditi.

Korisnik potvrđuje da je bio obaviješten o tome da "Royal Canin" na njegovo računalo može privremeno pohraniti kolačiće tijekom posjeta stranici. 

Kolačići su blokovi podataka –male datoteke koji ne omogućuju identificiranje korisnika-posjetitelja stranice, već se koriste kako bi se na serveru zabilježile informacije o pregledavanju sadržaja stranice.  Korisnik može odbiti kolačiće prema proceduri opisanoj na slijedećoj adresi: http://www.cnil.fr.

Za bilo kakve dodatne informacije vezane na ovu obavijest korisnik se može obratiti na kontakt informacije@royalcanin.com.