Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Vodič za život s mačićem

Start paket za mačića

Postali ste ponosan vlasnik mačića?
Potražite Vodič za život s mačićem jer pravilan početak je bitan! 

>>> Potražite veterinarsku ustanovu u vašoj blizini i zatražite vaš START PAKET>>>

Napokon mačić kojeg ste dugo očekivali dolazi u vaš dom.

Postali ste ponosan vlasnik prekrasnog mačića, ili još bolje rečeno, dobili ste novog člana obitelji i kućanstva. Mačić se odvaja od svoje majke, braće i sestara i dolazi u novi dom. Možemo reći da u trenu ostaje sam i odvojen od svega što je do tada poznavao. Start paket svojim savjetima pomoći će vam da što ljepše proživite prve trenutke s vašim novim članom obitelji.

Što sadrži START PAKET?

DVD

Edukativni DVD sa zanimljivim i poučnim video savjetima. Prepoznatljivi glas pripovjedača čini osjećaj gledanja još ljepšim. 

KNJIŽICA

Vodič za život s mačićem vodi vas kroz teme edukacije, ponapanja, rasta i prehrane ... i još puno više od toga.

ODGOVARAJUĆA-PREHRANA

Pronađite najbolje nutricionističko rješenje za vašu mačku.

U NASTAVKU SLIJEDE VIDEO ISJEČCI S DVD-A I START PAKET 

START-PAKET-ZA-MAČIĆA