Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

KANDIDATI

BEKA

Beka, crna labradorica velikog apetita, često i obilato jede što je rezultiralo brojnim prekomjernim kilogramima. Iako nasreću još nema zdravstvenih poteškoća, njena sadašnja težina je nedopustitva pa je njen vlasnik odlučio Beku staviti na dijetu.

Veterinarska ustanova

Veterinarska ambulanta Fiziovet

adresa:
Ulica kralja Zvonimira 72‎, 10000, Zagreb

radno vrijeme:
radnim danom 09-20h
subotom 09-13 h

telefoni:
01 2301 021
098 1616477

email
lea@fiziovet.hr
info@fiziovet.hr

O nama

Fiziovet čine veterinarska ambulanta i centar za fizikalnu terapiju malih životinja. Naš je cilj na jednome mjestu objediniti sve usluge moderne ambulantne dijagnostike i liječenja, kirurškog liječenja, i u neposrednoj vezi s time, rehabilitacije životinja. Uvjerili smo se da samo takvim pristupom postižemo puni uspjeh liječenja. Kako bi ostvarili što bolju kvalitetu naših usluga razvili smo suradnju sa stručnjacima u zemlji i inozemstvu. Više o nama...

Praćenje kandidata

Beka na: 

 

Osobni karton

BEKA

Vrsta

Spol

Pasmina

Pas

Ženski

Labrador

Kazalo pojmova

Smanjenje tjelesne mase

strelica-dolje

Povećanje tjelesne mase

strelica-gore

Bez promjene

stagnacija

Rezultati vaganja

Datum vaganja

Izmjerena tjelesna masa (kg)

Rezultat

29.05.2014. 

45

stagnacija

8.7.2014.

40

strelica-dolje

Video zapisi s mjesta događaja

8.7.2014.

29.05.2014.