Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

KANDIDATI

SIMBA

Simba je mačak koji uživa u životu i gastronomskim užicima što se najbolje vidi na njegovoj liniji. Stvari su otišle malo predaleko, njegove suvišne kile su počele predstavljati ozbiljan problem i bilo je vrijeme za intervenciju. Ne baš entuzijastičan, Simba je postao još jedan kandidat Royal Canin kampanje 'Idealna težina, zdrav ljubimac'

Veterinarska ustanova

Specijalistička veterinarska praksa ZOE

adresa:
Trnjanska cesta 126a‎, 10000, Zagreb

radno vrijeme:
radnim danom 09-20h
subotom 09-16 h
nedjeljom i praznikom
09:00 - 12:00

telefoni:
01 6116 311
091 6116 311

e mail:
pošaljite upit

O nama

Specijalistička veterinarska praksa ZOE organizirana je tako da klijent na jednome mjestu dobije za svoga ljubimca kompletnu uslugu:

  • od preventive (cijepljenja),
  • kurative (liječenja i kirurgije),
  • groominga (uređenja dlake),
  • boardinga (smještaja),
  • distribucije medicinske hrane i pripravaka putem vlastite ljekarne, te ostale opreme potrebne Vašem kućnom ljubimcu.

  Više o nama...

Praćenje kandidata

Simba na: 

 

Osobni karton

SIMBA

Vrsta

Spol

Pasmina

Mačka

Muški

Nepoznata

Kazalo pojmova

Smanjenje tjelesne mase

strelica-dolje

Povećanje tjelesne mase

strelica-gore

Bez promjene

stagnacija

Rezultati vaganja

Datum vaganja

Izmjerena tjelesna masa (kg)

Rezultat

13.06.2014. 

9,3

stagnacija

15.7.2014.

7,8

strelica-dolje

Video zapisi s mjesta događaja

15.7.2014.

13.06.2014.