Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

PREDSTAVLJANJE

PREDSTAVLJANJE

Predstavljamo kandidate koji su spremni na pozitivnu promjenu u životu.

U suradnji sa:

Specijalistička veterinarska praksa za male životinje Dr. Pezo
Veterinarska ambulanta Fiziovet
Specijalistička veterinarska praksa ZOE
Veterinarska ambulanta Goldi 

Predstavljamo kandidate koji su spremni na pozitivnu promjenu

Zahvaljujući stručnim savjetima veterinara i volji vlasnika sljedeći ljubimci su na putu prema ostvarivanju idealne težine.

Abecednim redom predstavljamo:

BEKA-MRŠAVI

BEKA

Beka, crna labradorica velikog apetita, često i obilato jede što je rezultiralo brojnim prekomjernim kilogramima. Iako nasreću još nema zdravstvenih poteškoća, njena sadašnja težina je nedopustitva pa je njen vlasnik odlučio Beku staviti na dijetu.

DUKE

DUKE-MRŠAVI

Dr Pezo će pomoći da Duke koji obožava roštilj prekine sa svojim štetnim navikama i skine suvišne kile pomoću programa Royal Canin 'Idealna težina zdrav ljubimac' kako bi sačuvao zdravlje i još mnoge godine proveo uz svoju vlasnicu.

ĐURO-MRŠAVI

ĐURO

Đuro se nije jako udebljao, ali dovoljno da njegova veterinarka zaključi da bi trebao malo pripaziti na liniju. Neće Đuro mnogo patiti, i dalje će fino papati Royal Canin hranu i uspješno nastaviti program 'Idealna težina zdrav ljubimac'

FLEKA

FLEKA-MRŠAVI

Fleka je slatka francuska buldogica koja je u posljednje vrijeme nakupila malo previše kilica koje su počele narušavati njeno zdravlje. Kako bi još dugo uveseljavala svoje ukućane stavljena je na program kontrolirane prehrane, Royal Canin hrana :)

HERA-MRŠAVI

HERA

Herinim toplim smeđim očima vlasnik ne može odoljeti pa je prečesto časti poslasticama. Ova ljepotica je zato dobila suvišne kilograme koji su počeli ugrožavati njeno zdravlje. Odsada će uživati u hrani Royal Canin, ali će gubiti i težinu kako bi opet bila ona živahna...

SIMBA

SIMBA-MRŠAVI

Simba je mačak koji uživa u životu i gastronomskim užicima što se najbolje vidi na njegovoj liniji. Stvari su otišle malo predaleko, njegove suvišne kile su počele predstavljati ozbiljan problem i bilo je vrijeme za intervenciju. Ne baš entuzijastičan, Simba je postao još jedan kandidat Royal Canin kampanje 'Idealna težina, zdrav ljubimac'

UMA-MRŠAVI

UMA

Dr Lea je objasnila vlasnicima Ume, prekrasne sharpei kujice da je došlo vrijeme da ze ozbiljno pozabave njenom težinom, odnosno da pomognu svojoj ljubimici da izgubi suvišne kilograme uz Royal Canin program 'Idealna težina zdrav ljubimac'