Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Savjeti i promotivna druženja

Ekipa u crvenom

Ekipa u crvenom

Royal Canin ima poseban, Crveni tim, Ekipu u crvenom.

Tim entuzijastičnih djelatnika koji su uvijek spremni odgovoriti na sva vaša pitanja, uputiti vas u ponudu Royal Canin proizvoda i akcije koje se nude vjernim kupcima. Ekipa u crvenom se može naći u svim dijelovima Hrvatske, pet shopovima, trgovačkim centrima, psećim parkićima. Gdje god je mnogo kućnih ljubimaca i naravno vlasnika, Ekipa u crvenom je blizu. Prepoznatljivi smo po crvenim šiltericama, majicama, osmijehu i ljubavi prema životinjama. Jer Royal Canin Ekipa u crvenom predstavlja više od 40 godina suradnje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi se stvorilo još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

crveni-tim-03