Google+

Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Savjeti i promotivna druženja

Dani zdrave prehrane

Dani zdrave prehrane

Nutricionistički savjeti stručnjaka i popust na kupnju odgovarajuće hrane za vaše ljubimce.

Psi i mačke na žalost imaju dosta problema koji se mogu povezati s prehranom, od prekomjerne težine do problema s kožom i mokraćnim kamencima… loša prehrana može dobrim djelom predstavljati uzrok nekog problema, u isto vrijeme izbor ispravne formule predstavlja dobar dio rješenja nekog problema.

Odgovarajući savjet i popularna cijena, savršen su spoj.

DANI-ZDRAVE-PREHRANE
Postavke za kolačiće