Google+

Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Događanja > Humanitarna i ostala događanja > Svjetski dan zaštite životinja

Humanitarna i ostala događanja

Svjetski dan zaštite životinja

Volim životinje

U sklopu projekta „Lajkam Sisak“ Udruga „Patronus“ obilježit će Svjetski dan zaštite životinja. 

Tijekom programa koji traje tri dana od 02. do 04. listopada, posjetitelji će imati priliku sudjelovati na promociji knjige poznate spisateljice, kolumnistice i blogerice Rujane Jeger, plesati sa veselim plesačima ŠPK „Top step“, upoznati se sa novim edukativnim projektom „ŽUTI PAS“, uveseliti svoje ljubimce maštovitim i zdravim proizvodima iz prve hrvatske kuće prirodnih slastica za pse „VAU TORTE“,  dobiti savjete od eminentnih stručnjaka iz veterinarske struke kao i stručnjaka za odgoj i njegu pasa, pogledati reviju pasa udomljenih preko Udruge „Patronus“ u 2013/2014 god., družiti se sa poznatim glazbenicima i sportašima kao što su jazz glazbenik Damir Kukuruzović i hrvač Stipo Damjanović, uživati u željeznim ljubimcima MK Iron Heart Sisak, te mnoge druge zanimljivosti.

Dođite u društvu svojih članova obitelji i svojih četveronožnih prijatelja, zabavite se, educirajte, donirajte, a sve pod sloganom Udruge „Patronus“ DOBRO JE ČINITI DOBRO!

Postavke za kolačiće