Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Događanja > Humanitarna i ostala događanja > Spašenim životinjama je potrebna pomoć

Humanitarna i ostala događanja

Spašenim životinjama je potrebna pomoć

Pozivamo sve ljude dobre volje da u naš distributivni centar dostave opremu ili hranu za kućne ljubimce nastradale u teškim poplavama na istoku Hrvatske.

Rok predaje donacija je četvrtak 22.5.2014 do 12 sati.
Sve prikupljene donacije zajedno sa našom biti će dostavljene u Veterinarsku stanicu Županja.
Očekivano vrijeme dostave je PETAK POSLIJEPODNE.
Mjesto prikupljanja je  Kovinska 11, 10090 Zagreb (Jankomir), Hrvatska.

Prikupljanje-donacija