Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Događanja > Humanitarna i ostala događanja > Revija udomljenih pasa > Revija udomljenih pasa park Utrina 2014.

Revija udomljenih pasa

Revija udomljenih pasa park Utrina 2014.

Revija udomljenih pasa

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba uz našu podršku organiziralo je ove godine reviju udomljenih pasa u psećem parku u Utrinama.

Već od jutarnjih sati brojni ponosni vlasnici kućnih ljubimaca su došli u park kako bi se na vrijeme prijavili za reviju udomljenih pasa. Iako je organizator bio azil Dumovec na reviju su bili dobrodošli svi udomljeni psi. Bilo je pasa različite dobi, veličine i boje krzna a neki od njih su imali i ružne životne priče koje su prethodile udomljenju. Vlasnici udomljenih pasa bili su sretni zbog činjenice da je revija namijenjena upravo njima, jer su njihovi psi, iako prekrasni, ne udovoljavaju kriterijima službenih izložbi pasa. Zato na ovoj reviji nije bilo pobjednika, pobjednici su bili svi, svi sudionici su dobili poklon pakete, a ispraćeni su pljeskom i uz zahvalnice. Jer bez dobrih građana grada Zagreba azil Dumovec ne bi svake godine bilježio sve veći broj udomljavanja. Redovitim akcijama i programima edukacije radi se na podizanju svijesti građana o odgovornom postupanju prema kućnim ljubimcima. Uspjeh u svojem radu sklonište u velikoj mjeri duguje udomiteljima pasa i građanima koji redovito podržavaju ovakve akcije. Ovo je bila jedinstvena prilika da se udomljeni ljubimci ponosno pokažu, da se vlasnici druže, razmijene iskustva, a zahvaljujući voditelju Borisu Mirkoviću, smijeha i zabave nije nedostajalo, te je već zaključeno da slijedeće godine revija mora biti cjelodnevni događaj.

revija udomljenih pasa 01