Pas je uz čovjeka već tisućama godina, donekle se prilagodio čovjeku, ali još uvijek ima nutricionističke potrebe vezane uz njegovu prošlost. Poznavanje i poštivanje tih istinskih potreba psećeg organizma predstavlja preduvjet za ispravnu prehranu i zdravlje. 

Mačja priroda oduvijek je fascinirala ljude. Njihova sposobnost prilagodbe je jedinstvena, mačka se prilagodi, ali ipak zadržava sve one karakteristike koje je čine mačkom. Poznavanje mačaka i poštivanje njihovih istinskih potreba preduvjet je za uspješan suživot i njihovo zdravlje.  

Royal Canin svoju filozofiju temelji na kontinuiranom razvoju preciznih nutricionističkih formula koje osiguravaju sve esencijalne hranjive tvari potrebne organizmu psa ili mačke. Dugoročni cilj je održavanje zdravlja u svim fazama života i podizanje kvalitete života u starijoj životnoj dobi te u slučaju bolesti. Općenito gledano, uzima se u obzir nekoliko glavnih parametara: dob, veličina životinje, fiziološko stanje i pasminska svojstva. 

Kod inovacija se pridržavamo jedne vrijednosti: psi i mačke prije svega.  Royal Canin već više od 40 godina surađuje s uzgajivačima i veterinarskim nutricionistima da bi stvorio još više inovacija i dosegao preciznost koja omogućuje nutricionistička rješenja koja savršeno odgovaraju psima i mačkama.

Royal Canin > Događanja > Humanitarna i ostala događanja > Dan otvorenih vrata i Noć knjige na Veterinarskomu fakultetu

Humanitarna i ostala događanja

Dan otvorenih vrata i Noć knjige na Veterinarskomu fakultetu

Dan otvorenih vrata i Noć knjige na Veterinarskomu fakultetu

Noć knjige na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvalevrijednoj manifestaciji i da pobliže upoznaju veterinarsku struku.
Povodom svjetskoga dana knjige i autorskih prava studente očekuje tombola sa vrijednim nagradama.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 23. travnja 2015. organizira Dan otvorenih vrata.

Cilj je manifestacije srednjoškolce i potencijalne studente veterine, ali i sve ostale zainteresirane, upoznati s aktivnostima Veterinarskoga fakulteta te promovirati veterinarsku struku.

Dan otvorenih vrata održat će se od 10 d0 15 sati u prostorima Veterinarskoga fakulteta (Heinzelova 55). U sklopu događanja, posjetitelji će u razgovoru sa studentima i profesorima dobiti informacije o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja.

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom Zavoda, Klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta tijekom kojega će se pojetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama. U 12 sati će se nastavit kraćim prezentacijama dekana prof. dr. sc. Tomislava Dobranića, prodekanice za nastavu prof. dr. sc. Ksenije Vlahović, pročelnika odjela, predstojnika zavoda i klinika te predstavljanjem studentskih udruga Fakulteta. Drugi organizirani obilazak Fakulteta predviđen je u 13.15 sati.

Istoga dana, u četvrtak 23. travnja 2015. od 18 do 1 sat iza ponoći, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu pridružit će se obilježavanju Svjetskoga dana knjige i autorskih prava na manifestaciji Noć knjige.

U okviru programa Noći knjige, na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se niz zanimljivih aktivnosti. Između ostaloga, na Fakultetu će biti predstavljen Višejezični rječnik za ribarsku struku, održat će se forenzičarska radionica i nekoliko koncerata (Studentski lulturno-umjetničko društvo Ivan Goran Kovačić, solistica Ana Majcan, sastav Zvizde), te će se čitati poezija prof. dr. sc. Željka Grabarevića u interpretaciji studenta Filipa Lokina. Također, u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava Fakultet organizira akcijsku prodaju knjiga te priprema studentsku tombolu.